‘Psycholoog Robert Ernst heeft mij vanaf het begin enorm goed opgevangen.’

Contact

Je vindt FIT psychologie in Alphen aan den Rijn:
Europalaan 16 (Tauro gebouw)
2408 BG Alphen ad Rijn.
Michelle is aanwezig op dinsdag (9.00u-14.00u), woensdag (9.00u-12.00u), donderdag (9.00u-14.00u) en vrijdag (9.00u-14.00u).
Robert is aanwezig op maandag (9.00u-17.00u).

Ruime parkeergelegenheid achter het pand. Hier is een blauwe zone actief (max. 2 uur parkeren). Een parkeerschijf achter de ruit is noodzakelijk.

Gelegen nabij het station Alphen aan den Rijn en bushalte.

De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Telefoon: 06 19 02 19 11
E-mail: info@fitpsychologie.nl

FIT psychologie is te bereiken op bovengenoemde tijden. Neem bij spoedeisende zaken altijd contact op met de huisarts of de huisartspost/112.

Indien je het contactformulier invult neem ik zo spoedig mogelijk contact op binnen kantoortijden; kijk voor eventuele afwezigheid op de startpagina. Zeg een afspraak altijd uiterlijk 24 uur tevoren af via e-mail of telefonisch. Dan zijn er geen kosten aan verbonden á 50 euro.

Michelle Ernst FIT psychologie psycholoog coaching Alphen aan den Rijn en LeidenContactformulier

    Werkwijze

    Om aan te melden: neem contact op via e-mail, het contactformulier of telefonisch. Een verwijzer (huisarts of praktijkondersteuner) kan een verwijzing doen; echter dient client ook altijd zelf contact op te nemen met FIT psychologie. Na het leggen van het eerste contact wordt gevraagd een inschrijfformulier in te vullen. Na ontvangst van het ingevulde formulier en na bevestiging door FIT psychologie is de aanmelding definitief. Een face-to-face intakegesprek wordt afgesproken (na eventuele wachttijd). De behandeling kan kort daarop beginnen.

    Om voor vergoeding in aanmerking te komen dien je bij de intake in het bezit te zijn van een verwijsbrief (naar de zogeheten Basis GGZ) van de huisarts.


    Webproof Webdesign Wordpress