Voorstellen

Michelle Ernst FIT psychologie psycholoog coaching Alphen aan den Rijn en Leiden

Michelle Ernst, oprichter van FIT psychologie:

Ik ben GZ-psycholoog en heb in de voorgaande jaren bij verschillende afdelingen van een grote GGZ instelling gewerkt (PsyQ). Ik heb ruime ervaring opgedaan in de behandeling en begeleiding van werkgerelateerde problematiek, persoonlijkheidsproblematiek, angst en depressie, eetproblematiek, adhd en autismeproblematiek, traumagerelateerde problematiek en zelfbeeldproblematiek. Ik heb tevens nauw samengewerkt met fysiotherapeuten en revalidatie arts in de revalidatie van chronisch pijnpatienten. De afgelopen jaren ben ik onderdeel geweest van een kleinschalige zelfstandige praktijk waarin ik mensen zag met uiteenlopende problemen. De korte lijnen met verwijzers en de persoonlijke benadering van de clienten hebben mij altijd erg aangesproken. Uiteindelijk heb ik de stap gezet een eigen praktijk te starten in 2017!

Wat ik vooral wil uitdragen met FIT psychologie is dat iedereen af en toe een duwtje in de rug kan gebruiken. Dat iedereen wel eens met problemen zit waar je niet direct uit komt. Aarzel in dat geval niet en blijf niet te lang rondlopen met klachten. Maar neem contact op. Psychologie en coaching is er voor iedereen! We willen ons allemaal fit in het hoofd voelen. Mijn affiniteit met sport (psychologie) maakt dat ik me ook graag bezig houd met mensen, die verder willen komen in sport- en bewegingsgerelateerde doelen.

Prive heb ik een gezin met man en een ondeugende tweeling waar ik columns over schrijf. Ik hou van films en bakken van zoetigheden.

Ik ben werkzaam op maandag t/m vrijdag in zowel Alphen aan den Rijn als Leiden.

Robert Ernst

Robert Ernst, GZ-psycholoog bij FIT psychologie:

Per 2018 werk ik samen met Michelle voor FIT psychologie. Daarnaast werk ik sinds 2011 binnen de specialistische GGZ o.a. bij PsyQ. Mijn affiniteit ligt bij angst-, stemmings- en ADHD-problematiek. Ik maak veel gebruik van cognitieve gedragstherapie (CGT). In de afgelopen jaren werkte ik met allerlei cliënten: volwassenen van jong tot oud, met of zonder baan, studerend, gedetineerd, van spinnenangst tot psychose, etc. Niets is mij ‘gek’. Met een houding vanuit interesse, niet-oordelen, geduld en aanmoediging merk ik dat een goed gesprek altijd mogelijk is en dat je samen verder komt.

Ik vind echt dat een psycholoog laagdrempelig moet zijn en tegenwoordig niet meer een geitenwollen-sokken type is. Goede zaak dat steeds meer mensen dat ontdekken! Ik geloof daarbij in de eigen kracht van ieder persoon, met welk probleem je ook loopt. Met kleine stapjes kun je soms veel bereiken. Maar makkelijk is het niet altijd. Daarom help ik je graag.

In mijn verdere leven ben ik getrouwd. Ik zit vrijwel alleen stil voor mijn werk, bij een gezelschapsspel of een goede film. Het liefste loop ik hard, doe ik obstacle runs of maak ik met mijn vrouw reisjes naar mooie plekken op de wereld.

Ik ben werkzaam op maandag op locatie Alphen aan den Rijn.