Overige informatie en links

FIT psychologie psycholoog coaching Alphen aan den Rijn en Leiden

Algemene gegevens:

KVK: 66855055

AGB FIT psychologie: 94062816

AGB Michelle Ernst: 94013092

Michelle Ernst is als GZ-psycholoog ingeschreven in het BIG register onder nummer 19914027425 en zij is Europees erkend EMDR therapeut: http://www.emdr.nl/emdr-practitioners-europe/. Robert Ernst is als GZ-psycholoog ingeschreven in het BIG register onder nummer 19923712925.

Beroepsverenigingen en samenwerkingen:

Om o.a. kwaliteit te waarborgen en samenwerkingen te bevorderen is FIT psychologie aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van GZ psychologen (NvGZp) en Vereniging EMDR Nederland (VEN) en Vereniging Sportpsychologie Nederland (VSPN). Hiernaast is FIT psychologie aangesloten bij coöperatie PsyAlite en stichting Alphen Op 1 Lijn.

Klachten:

Bij een klacht nodig ik je uit om e.e.a. samen door te nemen. Komen we er samen niet uit, dan kun je je wenden tot de klachten-en geschillencommissie waarbij FIT psychologie is aangesloten via de NvGZp.

Rechten:

Over uw rechten als cliënt kunt u hier meer lezen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rechten-van-patient-en-privacy/rechten-bij-een-medische-behandeling/rechten-en-plichten-bij-medische-behandeling

Privacy en kwaliteit:

FIT psychologie is in het bezit van een wettelijk verplicht goedgekeurd kwaliteitsstatuut. Een keurmerk waarbij kwaliteit gewaarborgd is. Het kwaliteitsstatuut kun je hier inzien: kwaliteitsstatuut 2021 en hier: Kwaliteitsstatuut GGZ. Vanzelfsprekend worden je gegevens uiterst vertrouwelijk behandeld, overeenkomstig de beroepscode van het Nederlands Insituut van Psychologen (NIP). Je gegevens worden in een persoonlijk en beveiligd dossier vastgelegd en gedurende de wettelijke vastgelegde periode bewaard. Het volledige privacy policy kun je hier inzien: privacy policy.

Ervaringen:

Ervaringen lezen van ex-clienten? Dat kan op Zorgkaart. De quotes die te lezen zijn op deze website komen hier rechtstreeks vandaan.

Disclaimer:

FIT psychologie besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud van deze site. FIT psychologie kan echter niet de garantie bieden dat de informatie altijd compleet, foutloos en actueel is. FIT psychologie sluit iedere aansprakelijkheid uit voor alle directe en indirecte schade, voortvloeiend uit, of verband houdend met het gebruik van deze website. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud is dan ook geen vervanging van persoonlijk geneeskundig advies.