E-health

Per juni 2020 breidt FIT psychologie het behandelaanbod uit met e-health.
Volledig online en op afstand doorlopen van behandeling van lichte tot matige klachten. Met Michelle Ernst als behandelaar op de achtergrond en de mogelijkheden van chatten en beeldbellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veilige platforms en programma’s van Embloom en Therapieland volgens bewezen effectieve methodes (cognitieve gedragstherapie, act, mindfulness). Tevens bestaan er mogelijkheden tot blended behandeling: een combinatie van gesprekken met e-health.


De start bestaat altijd uit een persoonlijk (beeldbel)gesprek waarin een indicatie wordt gesteld. Vervolgens werk je aan gestelde doelen op door jou gewenste tijden. Ervaar je lichte tot matige klachten van depressie, slaapproblemen, angst of paniek, zinloosheid, zelfbeeldproblemen, sociale angst, piekeren, somatoforme klachten? Informeer naar de mogelijkheden van digitale therapie bij FIT psychologie of overleg met je huisarts/poh ggz.
De behandeling valt onder vergoede zorg mits er een verwijsbrief is naar Basis Ggz. Er is geen tot weinig wachttijd.
Al meer weten? Kijk voor een indruk van het overzicht aan Therapieland behandelingen op https://therapieland.nl/programmas.

Webproof Webdesign Wordpress