Coronamaatregelen op de praktijk – update per 17 februari 2022

Therapie kan plaatsvinden bij ons op de praktijk. Bij je bezoek aan de praktijk vragen we jouw dringende aandacht voor de onderstaande maatregelen.

Beantwoord je 1 of meer van de onderstaande vragen met JA, dan kan de afspraak niet op de praktijk plaats vinden. We zullen de afspraak omzetten in een telefonisch (beeldbel)consult. Ook wij blijven thuis indien nodig.

Gezondheidschecklist:

  1. Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid, reuk-en of smaakverlies, en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?
  2. Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
  3. Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
  4. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
  5. Ben je in quarantaine omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
  6. Ben je in quarantaine omdat je korter dan 10 dagen geleden uit een land of regio met code oranje of rood bent teruggekomen?

De behandelingen vinden in principe plaats op de praktijk. Indien face-to-face contact onverhoopt niet mogelijk is t.g.v. de coronamaatregelen zullen afspraken niet zondermeer afgezegd (kunnen) worden. Afspraken zullen omgezet worden in (beeld)bel afspraken, tenzij de gezondheid dit niet toelaat uiteraard. We willen hiermee voorkomen dat therapie vertraging oploopt en dat wachttijden verder oplopen.

Bij je bezoek aan de praktijk hanteren we de volgende (hygiëne)maatregelen:

-Volg de instructies op zoals aangegeven in het pand en van alle medewerkers.

-Desinfecteer of was de handen bij binnenkomst.

-Hoesten of niezen in de elleboog.

-We houden 1,5 meter afstand.

-Tussen afspraken door maken de behandelaren contactpunten schoon en er wordt zoveel mogelijk geventileerd.

Bij voorbaat dank voor je medewerking.

Webproof Webdesign Wordpress